Chefs και social media

Τα social media έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και δύσκολα θα εξαφανιστούν.

Στον δρόμο που χάραξε ο Massimo Bottura με τις ιστορίες καραντίνας από την κουζίνα του σπιτιού του, ακολουθούν όλο και πιο πολλοί σεφ. Περισσότεροι chefs έφτιαξαν και άρχισαν να χρησιμοποιούν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Έτσι παραμένουν συνδεδεμένοι με το κοινό τους, αλλά και αποκτούν ακόμα περισσότερους followers. Με τα εστιατόριά τους κλειστά, οι μάγειρες βρίσκουν εναλλακτικούς τρόπους να μοιραστούν τις γνώσεις και τα μυστικά τους. Ανεβάζουν αμέτρητες φωτογραφίες αλλά και stories καθημερινά που μας εντυπωσιάζουν.

Καινούργιες ιδέες,νέες συνταγές ή ακόμα και παραλλαγές που μας καθηλώνουν και θέλουμε να δοκιμάσουμε.

Σίγουρα αυτή η διάδραση θα ενισχυθεί το 2021 με μεγάλη επιτυχία καθώς οτιδήποτε καινούργιο μας μαγνητίζει.

Άλλωστε τίποτα δε μένει στάσιμο,όλα εξελίσσονται και εμείς προσαρμοζόμαστε αναλόγως στις νέες τάσεις της εποχής.