Γκόρντον Ράμσεϊ: Αφιερωμένη στην ελληνική γαστρονομία η νέα του εκπομπή- “Τα καλύτερα πιάτα είναι τα ελληνικά”.

Τρεις διάσημοι σεφ, ο Γκόρντον Ράμσεϊ, ο Τζίνο Ντα Κάμπο και ο Φρεντ Σίριξ, γύρισαν από άκρη σε άκρη την Ελλάδα, για να ανακαλύψουν τα καλύτερα πιάτα της ελληνικής κουζίνας.

Η γνωστή και δημοφιλής τριάδα επιστρέφει στο ITV αυτό το φθινόπωρο, με τους τρεις σεφ να έχουν επισκεφθεί διάφορα ελληνικά νησιά, όπως και την πόλη της Αθήνας.

“Χάρη στην αφθονία φανταστικών τροφίμων, συμπεριλαμβανομένου του πιο φρέσκου αστακού, οι σεφ Γκόρντον και Τζίνο θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι τα γαστρονομικά διαπιστευτήρια της Ελλάδας είναι στα καλύτερα της Ευρώπης.

Οι σεφ θα ξεκινήσουν την περιπέτειά τους στην Κρήτη, το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, πριν ξεκινήσουν την πορεία τους προς την εκπληκτική Σαντορίνη, φτάνοντας στα πάρτι της Μυκόνου και τελειώσουν το ταξίδι τους στην Αθήνα και τα μοναστήρια των Μετεώρων”, αναφέρει εκπρόσωπος της ITV και συνεχίζει:

“Η παρέα ταξίδεψε σε ένα καταμαράν σε αρκετά νησιά, έκανε αγώνες τζετ σκι και καταδύσεις ναυαγίων, θα υπάρξουν όμορφες στιγμές και καυγάδες σε ίση ποσότητα”.

ΠΗΓΗ: THE TOC