Η γεύση της αγάπης: Σεφ φτιάχνει χρωματιστά λαζάνια για τη φίλη του με αχρωματοψία.

Αυτός ο σεφ από το Πιτσμπουργκ στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής φτιάχνει κόκκινα και πράσινα λαζάνια για την κοπέλα του που υποφέρει από αχρωματοψία.Ο τρυφερός Μπράιαν βιντεοσκόπησε την όλη διαδικασία της παρασκευής του πολύχρωμου φαγητού για την αγαπημένη του και ανέβασε τα βίντεο στο TikTok. “Ήξερα ότι είχε πρόβλημα να βλέπει συγκεκριμένα χρώματα. Ξεκίνησε ως αστείο, αν και με τον καιρό άρχισε να γίνεται κάτι πολύ σοβαρό στον λογαριασμό μου στο TikTok” λέει ο σεφ.

Ο Μπράιαν απέκτησε φήμη στο TikTok, απευθυνόμενος στους follower του λες και είχαν κι αυτοί αχρωματοψία σαν τη φίλη του.

Στο βίντεό του που έχει γίνει viral και έχει συγκεντρώσει πάνω από 11 εκατ. views, ο σεφ αρχίζει λέγοντας: “όπως μπορείτε να δείτε, τα μακαρόνια είναι κόκκινα, αντί για το συνηθισμένο τους χρώμα” όταν στην πραγματικότητα τα λαζάνια έχουν βαθύ πράσινο χρώμα.Τα πιο δημοφιλή βίντεο του Μπράιαν είναι εκείνα που φτιάχνει ζυμαρικά για την τυχερή φιλενάδα του.”Τα ζυμαρικά είναι το πιο εύπλαστο και εύκολο να χρωματίσεις φαγητό, το αγαπημένο μου πιάτο να της φτιάχνω είναι τα ζυμαρικά. Είναι τα πιο εύκολα να χρωματίσεις και καταλήγουν να φαίνονται απίθανα, αφού τα μαγειρέψεις” εξηγεί ο σεφ.

Για περισσότερα δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FLADbibleAustralia%2Fvideos%2F2958239287769417%2F&show_text=0&width=380

ΠΗΓΗ: SPUTNIK