Η υψηλή γαστρονομία μπαίνει στο σπίτι μας

Τα εστιατόρια σε πολλά μέρη του κόσμου είναι κλειστά ή υπολειτουργούν κάνοντας take away και delivery.

Δεν έχουν όμως σταματήσει να μαγειρεύουν και έτσι συνεχώς αναζητούν έξυπνους και πρωτότυπους τρόπους ώστε να φτάνουν τα πιάτα στους πελάτες τους.

Ο εικονιζόμενος είναι βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin, James Knappett, δεν σερβίρει πια το μενού 7 ή 11 πιάτων στο εστιατόριο του αλλά φροντίζει να το στέλνει αυτούσιο στους πελάτες τους, συσκευασμένο, μετά από παραγγελία.

Το Λονδίνο, βγάζει το μενού του εκτός εστιατορίου και μπαίνει στα σπίτια των πελατών του.

Πόσο διαφορετική θα είναι η εστίαση μετά την πανδημία;

Σε κάθε περίπτωση, η δυσκολία θα φέρει και πολλές θετικές αλλαγές και καινοτομίες, μαζί με μια διαφορετική φιλοσοφία και “στάση”.