Overoll: Η πρώτη croissanterie μόλις “ξεφουρνίστηκε” στην πόλη

Όλοι μας έχουμε φάει το κρουασάν με πολύ λάθος τρόπους… κατεψυγμένο, με φυτίνη, με μαργαρίνη ή εντελώς βιομηχανοποιημένο.

Κάπως έτσι ήρθε η ιδέα στους δημιουργούς του “Overall” ώστε να δημιουργήσουν την πρώτη croissanterie στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας προσφέροντας το αγαπημένο πολλών προϊόν ζύμης, σε μια ιδιαίτερα ποιοτική εκδοχή, με προζύμι, γαλλικό βούτυρο και σεβασμό στο χρόνο και τις απαιτήσεις που ένα τέτοιο χειροποιήτο προϊόν χρειάζεται για να δημιουργηθεί.

Ένα κατάστημα λοιπόν αποκλειστικά αφιερωμένο στο κρουασάν με 12 διαφορετικές εκδοχές, μόλις “ξεφουρνίστηκε” στην πόλη και ο κόσμος ήδη κάνει ουρές για να δοκιμάσει τις τραγανές εξωτερικά, αφράτες και αέρινες λιχουδιές του που δεν αφήνουν λάδι στο περιτύλιγμα.

Καλή τους αρχή!