Το “Δέκα”: Ολόφρεσκα χειροποίητα προϊόντα που παίρνουν 10′

Το 1977 ο Χριστόφορος Βόγκλης άνοιξε ενα μικρό εργαστήριο ζύμης στους Αγίους Αναργύρους. Μοναδικά του εφόδια οι αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές που ήξερε καθώς και η εντιμότητα και το μεράκι του για τη δουλειά αυτή. 

Αν και το μαγαζί βρισκόταν σε ένα μικρό στενό της οδού Δραγατσανίου, πολύ γρήγορα έγινε γνωστό για τα νόστιμα και ποιοτικά προϊόντα τόσο που το στενάκι αυτό γέμιζε καθημερινά με κόσμο που δημιουργούσε ουρές προκειμένου να τα απολαύσει…